Sivut

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kyllä tyttö osaa♥

Tulin eilen tallille ja huomasin että Candy oli pihalla kahden kaverinsa kanssa. Kävin sisältä kipaisemassa riimun ja lähdin sitä sieltä hakemaan. Vasikat oli eka kertaa pihalla joten Candy oli ihan kauhusta kankea ja mielellään lähdössä jo sisälle! Sisällä sitä puunasin hetken aikaa koska oli aika mutainen ja sen jälkeen aloin laittamaan varusteita. Kun tamma oli valmis, tallustimme pihalle ja lähdimme kävelemaan kohti ''kenttää''.

 Tein käynnissä aluksi aika paljon työskentelyjä, mm. suunnanmuunnoksia, voltteja ja ympyröitä. Sitten ravissa työstin aika paljon sisäpohkeella ja menikin hetki että sain sen  läpi. Kun olin vähän aikaa siinä tehnyt ravityöskentelya se alkoi tuntua tosi kivalle ja reippaalle, ilman hötkeltämistä ja pinkomista.Se alkoi venytellä kaulaa ja tosi pitkiä pätkiä meni kivan pyöreenä eikä heti alkanu viskomaan päätä.

 Sitten otin muutaman mukavan ravipätkän ja annoin pitkät ohjat. Kun oltiin hetki kävelty, niin otettiin satula pois ja kapusin takaisin selkään. Otin taas vähän käyntiä ja samoja juttuja ravissa kuin satulankin kanssa. Candyn selkä on tosi kivan tuntunen niin sillä on kiva mennä ilman satulaa ja aika helppo istuakin! Aika paljon tuli hyviä ravi pätkiä joten en hirveästi sitä ravia ottanut. Vielä otin ilman satulaa laukkaakin joka aluksi meinasi mennä juoksemiseksi mutta loppusta laukannostot onnistuivat todella hyvin! Sitten vielä kuvailtiin hiukan mutta ei siellä pitkään voinut olla kaikkien itikoiden ja ötököiden takia! 


 Sitten kävelytin Candyn tallille ihan maasta käsin ja kannoin samalla satulan. Matkan varrella Candya kyllä pelotti hirveästi vasikat ja niitä piti sitten hetki ihmetellä suurin silmin! Tallissa purettiin Candy varusteista ja harjattiin. Piti jalatkin kunnolla huuhtasta koska ''kenttä'' oli sen verran kuranen että oli kurat ja vedet kyllä läiskynyt ihan kunnolla. Kun oltiin saatu kaikki valmiiksi niin Candy pääsi karsinaan ja alkoi tyytyväisenä popsia siellä kauroja. Melkein heti tulikin sitten kyyti niin en kerennyt enempää kuvailla. Huomenna kuitenkin menen aamulla kesätöihin ja sen jälkeen olisi tarkoitus mennä Candylle jos keretään ennen  ratsastustuntia. Candylla mentäisiin kunnon koulutreeni jossa armotta kyllä haluan korjattua istuntaani ja kökötystä siellä selässä. Aina minä vaan tahdon selkäni sinne kyyryyn työntää ja katsoa hevosen jalkoja tai jotain muuta vaikka pitäisi sinne suoraan katsoa. Myös jalkani tahtoo luisua perus istunnassa liian eteen joka näyttää kammottavalta niinkuin jossain näissä kuvissa, mutta koittakaa kestää! ::D
Serkkuni teki videon meidän este kerrasta niin tästä linkki: 
http://www.youtube.com/watch?list=UU_RhtbLOmGo8M02-vnv0C-g&NR=1&feature=endscreen&v=b0Wc9WdqJ54





                                                    kaikki kuvat (c) Kati

6 kommenttia:

  1. toi ravipotta on vaaa niii paras ! :D:D mut tos tokassa kuvassa cändimamma meneee tooosi hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se potta on kyllä paras, kun oon ite hävittänyt oman kypärän! : D Ja Cändi meni sillon iihan tosi hyvin! :)

      Poista
    2. sanni.... mitä on ollu puhetta siitä tavaroide hävittelystä, äiti on hyvin vihainen ;D eiku täh:D

      Poista
    3. äiti oli! Piti ostaa nyt uudet housutkii kun entisissä oli takamuksessa reikä ja päälle uus kypärä..Nyt rahaa säästämään:D

      Poista
  2. oih ihania kuvia, tykkään!! :-)

    VastaaPoista