Sivut

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Aina ei voi onnistua!

Eilen en jaksanut rueta postausta tekemään koska tietokoneeni on ihan älyttömän hidas joten en illalla ruennut taistelemaan kuvien ja tekstin kanssa :D

Kävin siis eilen Candyn luona ja oli aivan ihana ilma. Serkkuni oli mukana kuvaamassa ja auttamassa esteiden kanssa. Kun päästiin talliin peräkarsinasta kuikisteli kaksi vasikan päätä. Eli näillä näkymin Candy on saanut kaksi uutta kesäkaveria naapuriin! Sen sijaan vaikka innokkaat vasikat Ulpukka ja Irmeli näyttivät tykkäävän uudesta kesäkämpästä, mutta Candy niitä kauhulla vaan seurasi ja oli kauhusta liimautuneena seinässä.


Otettiin Candy riimuihin käytävälle ja alettiin harjaamaan ja puhistamaan kaviot. Candy oli aika pölynen ja itikät syöneet harmiksi melkein koko tamman. Kun Candy oli puhdas laitettiin sille satula ja suitset sekä suojat koska meinattiin mennä esteitä. Suojat oli hukassa ja niitä piti etsiä vähän aikaa kunnes löydettiin ne ja ne olikin pinet : ( Mutta ei ne silti niin pienet ollut joten ne me laitettiin ja lähdettiin pihalle nousemaan selkään. Käveltiin lähi tarhaan ja koottiin nurmelle. Aloin verkata ja tamma oli heti melko virkeen tuntunen. Tein alussa perus käynti voltteja ja otin sitä kuulolle. Ravissa se olisi aluksi nostanut pään taivaisiin ja peitsannut mutta vähän ajan työskentelyn jälkeen se oli jo vähän rauhottunut ja alko reuntouttaa niskaa ja pyöristää kaulaa. Aloin mennä ensin ravissa kahden puomin sarjaa, joka meni ihan hyvin. Mutta silti se oli vähä höselö ja kaahaili esteen jälkeen. Sitä menin aika pitkään että saisin ainakin pari onnistunutta hyppyä ja kkyllä niitä tulikin! Sen jälkeen hyppäsin Kahden esteen radan eli toisella puolella ''kenttää'' oli pysty ja toisella puolella vähän suurempi normi pysty myös. Siinä vaiheessa se alko olla jo tosi höselö kun oli paljon ötököitä ja hiki niin kerran kun sain hyvän hypyn sille radalle, niin hyvä näin. Hyppäsin vielä pari kertaa okserin joka meni kaikista näistä este hommista parhaiten. Pitkin ohjin kävelyn jälkeen menin vielä ensimmäistä kertaa Candylla loppuverkat ilman satulaa. Se oli kyllä mahtavaa ja se kyllä paransi tätä ratsastus kertaa : ) Kävelin vielä loppu käynnit ihan maasta käsin tallille samalla kun kannoin satulaa. Tallilla pureattua vielä huuhtasin Candya niin että meinas koko tallikastua kun Candy mamma alkoi juoda letkusta suoraan!  Candy sai jäädä sisälle mutta muille hepoille laitoin ötökkämyrkyt ja vietiin pihalle.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti